Valerija Kutnjak

Valerija Kutnjak

Naslov predavanja : Bodi sprememba, ki jo želiš Videti!

»Najhujša agonija je v sebi nositi zgodbo, ki je nisi zaupal nikomur!« Maya Angelou

Nisem ne doktor, ne psiholog, ne seksolog, ne nič podobnega. Sem le Valerija. Ekonomistka z nekoč navzven popolnim življenjem s praznino znotraj sebe. V neki točki sem ugotovila, da ta črno beli svet ni svet, v katerem želim živeti. Da zagotovo daje nekaj več, kot ta zunanji blišč, ki prekriva prazno notranjost. Sem avtorica knjige Ne boj se! Spregovori in se osvobodi, lastne video akademije in vsebin za osebnostno rast, regresoterapevtka in NLP praktik.

Knjiga Ne boj se! Spregovori in se osvobodi govori o težki poti, ki sem jo prehodila od začetka pa vse do novega rojstva, ko je sledil neverjetni preobrat. Govori o deklici, ki je sedaj v drugačnem telesu, vendar je še vedno deklica z velikim srcem in velikim pogumom. Knjiga vam bo dala moč in spodbudo, da se tudi vi osvobodite preteklosti, da zaživite v sedanjosti in pogumno korakate proti srečni prihodnosti. Najboljše pri preteklosti je namreč prav to, da je že za nami. Spodbuja nas, da se osvobodimo in nam kaže luč v temnih trenutkih. Osvobodimo se vseh misli, ki jih ne potrebujemo več in nam ne koristijo. Knjigo priporočam tudi zaradi velike srčne želje, s katero bi rada pomagala vsem, da zaživijo bolj svobodno in da se osvobodijo preteklosti.

Dovolimo si biti del te narave. Dovolimo si biti tisto, za kar smo bili na svet poslani.

Dovolimo si začutiti in videti sliko svojega poslanstva, svojega doprinosa  človeštvu.

Bodimo sprememba, ki jo želimo živeti in sledimo utripu srca.

PS: Dragi moji posezite po knjigi, ki je podlaga za delavnice osveščanja in samopomoči. Eno izmed poglavij pa tudi kratek priročnik za naslovnike izpovedi. Vali

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

Poglejte si spodnji kratek posnetek in spoznajte na kratko Valerijo, da bolje spoznate Valerijo pa pridite na njeno predavanje.

 

Obiščite spletno stran Valerije Kutnjak – www.valerijakutnjak.com

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja