Tamara Andrašič in Ivan Jurgec

V četrtek 25.6.2020 ob 17.30 uri bo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68 predavanje Tamare Andrašič in Ivana Jurgec – Vabljeni.
Naslov predavanja Tamare Andrašič med 17.30 in 18.45 : Neizražena in potlačena čustva vodijo do bolezni

Predavanje z namenom preventivnega ukrepanja, da ne bomo zaradi stresa in neizrazanja čustev prispeli do hudih bolezenskih stanj.

Vsebina predavanja bo povedana čez lastno zgodbo in primeri iz svojega življenja. O tem zakaj je pomembno izrazati svojo resnico, mnenja in želje. Na kaksen način srčno in spoštljivo komuniciramo z drugimi, ko izrazimo svoje mnenje. Zakaj ne tlačiti svojih travm in strahov in kako si jih priznati, kako to sprejeti in predelati. Kako spoštovati sebe in opaziti lastno vrednost.

Več informacij o Tamari Andrašič najdete na www.tamaraandrasic.si.

Tamara Andrašič

Naslov predavanja Ivana Jurgec med 18.45 in 20.00 : Kako obvladati stres in umiriti svoje življenje

Na predavanju vam bom predstavil različne enostavne tehnike – metode s pomočjo katerih boste lažje obvladovali stres v svojem življenju ter umirili svoje življenje.

Vse tehnike oz. načine, ki vam jih bom predstavil, sam vsakodnevno izvajam in zato tudi  odgovorno zagotavljam, da v kolikor boste vpeljali katero koli tehniko v vaše življenje se bo vaše življenje umirilo, bolj boste sproščeni, vaše misli bodo pozitivne ….

Svoje življenje boste umirili in bolje obvladovali stres, če boste v vaše življenje vpeljali tehnike, ki jih boste izvajali vsakodnevno, pa naj si bodo to tehnike, ki jih boste slišali na tem predavanju ali pa na drugih. To vam moram povedati, ker to je pogoj za spremembe v življenju. Vsakodnevno, konstantno delo, izvajanje tehnik.

Več informacij o Ivanu Jurgec najdete na www.ivanjurgec.com.

Ivan Jurgec

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

 

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja