Tadej Zevnik

Tadej Zevnik

Naslov predavanja : Kako izklopiti um in se ponovno povezati s svojim srcem?

Tadej Zevnik bo na podlagi svoje knjige Svoboden v srcu, govoril o številnih izkušnjah, ki so ga vodile od bolečega otroštva, težavnega najstništva in kasneje do poslovneža, dodaja lastne refleksije, vse z enim samim namenom – spodbuditi ljudi, da se začnejo v večji meri zavedati svojih lastnih zgodb, strahov, prepričanj in raznih občutkov in poiskati njihovo pot do lahkotnosti v osebnem in poslovnem življenju.

Spremenite vašo zgodbo v zgodbo navdiha in motivacije. Zagotovo se vam je že zgodilo, da se trudite v svojem življenju nekaj spremeniti, celo menjate pristope k temu in se na tem področju izobražujete. Nato ugotovite da kljub temu, da ste vložili veliko časa, truda imate občutek da se vrtite v istem krogu. Govorili bomo tudi zakaj? Lahko smo luč, ki sveti naokoli ali pa žrtev lastnih zgodb, strahov in prepričanj.

Čas je da odvržemo nahrbtnike in maske, katere krivično zakrivajo naš pravi obraz.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

V tem kratkem posnetku spodaj lahko na kratko spoznate Tadeja Zevnik.

 

Obiščite spletno stran Tadeja Zevnika in sicer : www.tadejzevnik.com.

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja