Mentalno hipnotični večer s Silvestrom in Lauro Kmetič - Poljčane

Mentalno hipnotični večer s Silvestrom in Lauro Kmetič – Poljčane

Na tem dogodku boste spoznali, kako lahko v kratkem času dosežete svoje cilje in stopite stopničko višje v svojem življenju.

Na dogodku vas bo Silvester Kmetič v družbi Laure Kmetič popeljal skozi čudovito prepoznavanje vaše notranjosti oz. podzavesti-nezavedni um. Deloma na popolnoma racionalen način, v načinu zavedanja. V čudovit svet vaše podzavesti vas bo popeljal s pomočjo hipnoze in meditacije.

Vzemite si nekaj minut časa in poslušajte spodnja kratka video posnetka in spoznajte Silvestra in Lauro Kmetič, kjer vam bosta povedala kaj boste dobili na tem dogodku.

Na dogodku boste spoznali:

 • Kako uspeti v vašem poslu?
 • Kako lahko vi uspete v tem kar v resnici želite delati?
 • Kako boljše in pravilno vzgajati otroke?
 • Kako enostavno prenehati s kajenjem?
 • Kako se enostavneje znebiti odvečnih kilogramov in skujšati?
 • Kako sebi in drugim odpustiti za napake?
 • Kako jasno postavljati strategije in taktike.
 • Kako nadzorovati misli.
 • Kako na eni strani usklajevati časovni management in na drugi strani usklajevati svoje življenje med 3 nivoji vašega življenja: prvi nivo je vaše zasebno življenje, drugi ste vi sami s seboj in tretji nivo je vaša kariera.
 • Kako si v relativno kratkem času ciljno urediti življenje tako, da boste imeli dovolj časa zase in za svojo družino.
 • Kako izražati hvaležnost sebi in drugim?

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato je prijava OBVEZNA s pomočjo spodnjega obrazca.

Spoznajte predavatelja :

Silvester Kmetič

Silvester Kmetič

Direktor KHD skupine Slovenija, poslovni trener, svetovalec in Transolucijski coach. Deluje na področju organizacijskega in strateškega razvoja v Sloveniji, Nemčiji, Avstriji, Franciji, Srbiji in na Hrvaškem. 30 let aktivno deluje na področju prodaje in več kot 12 let na področju vodenja, organizacijskega in strateškega razvoja. Izvaja prodajne in vodstvene treninge ter svetovanja za srednji in višji management. S pomočjo sodobnih pristopov psihologije in ekonomije ljudem pomaga razvijati veščine vodenja, komunikacije, projektnega in timskega dela. Posameznikom pomaga pri njihovem osebnostnem razvoju.

Usposobil je več kot 2000 vrhunskih prodajnikov in vodij. Edini Transolucijski coach v Sloveniji, ki se je izšolal na Transolution Institutu pri docentu Wernerju Katzengruberju (CEO KHD Group Nemčija in osebnostnem coachu št. 1 v Nemčiji za področje managementa). Prav tako je tudi Hipno coach (NLS institut Marca M. Galala) in NLP master coach (INLPTA).

Prizadeva, da s svojim znanjem in izkušnjami podjetjem in posameznikom pomaga dosegati nadpovprečne rezultate. Izvajalec programov Train The Trainer in Train The Coach.

Laura Kmetič

Laura Kmetič

Bodoča absolventka glasbene pedagogike, solo petja in klasične glasbe na Koroškem glasbenem konservatoriju v Celovcu. Pri rosnih 21 letih je njenemu glasu prisluhnilo že več kot 30.000 poslušalcev predvsem v tujini in v Sloveniji. V Nemčiji certificirani in narejeni NLP Praktik (NLS institut Marca M. Galala).

Popolni opis dogodka Mentalno hipnotični večer si lahko pogledate na spletni strani Silvestra Kmetič – www.silvesterkmetic.com/mentalno-hipnoticni-vecer-s-silvestrom – Klikni in si preberi podrobnosti, tudi mnenja udeležencev.

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja