TEMA PREDAVANJA :
KAKO FINANČNO USPETI IN SE OB TEM LEPO IMETI
Samo Lubej

Samo Lubej bo torej govoril o sreči. O tem, kako združiti delo, finančno stran življenja ter v tem najti toliko sreče in zadovoljstva, kolikor je le možno. Kdaj ste srečni in zakaj, kaj vas motivira in kaj zavira?

Čas je, da odprete oči, ušesa in um za kaj novega, da boste začeli dvomiti o starem … In naredili prostor za novo. Saj to je edina pot za premik naprej in razvoj, ali ne?

Strinja se, da ne moremo biti vsi podjetniki. A pri delu boste zares uspešni in tudi srečni, če boste delali to, kar vas zares veseli! Najdite pot, kako to uresničiti, ne glede na organizacijsko obliko!«

Samo Lubej je eden vodilnih slovenskih neodvisnih strokovnjakov na področju naložbenih financ in premoženjskega svetovanja. Ob tem je podjetnik, vlagatelj, predavatelj, svetovalec in avtor oziroma soavtor šestih knjig. Njegovih predavanj se je udeležilo vsaj 11 tisoč slušateljev tako doma kot v tujini. Na področju naložbenih financ je svetoval že več kot 700 posameznikom, družinam in podjetjem.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane.

Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora. Zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca, kjer zapišite v sporočilu, da se prijavljate na predavanje Sama Lubej.

 
Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja