Matjaž Holc in Sabina Košmrlj Kaučič

V četrtek 23.1.2020 ob 17.30 uri bo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68 predavanje dveh predavateljev in sicer Matjaža Holca in Sabine Košmrl Kaučič – Vabljeni.
Naslov predavanja Sabina Košmrl Kaučič med 17.30 in 18.45 : Kako v sodobnem času uspešno vzgajati in poučevati brez strahu in stresa

Sabina Košmrl Kaučič je profesorica biologije in filozofije in avtorica štirih knjig, žena, mama treh otrok. Poučevala je na osnovni in srednji šoli, izobraževala odrasle.

Skozi leta si je nabrala dragocene izkušnje in ugotovila, kaj deluje tako pri najmlajših kot pri najstnikih in odraslih, ne glede na njihove sposobnosti, talente, posebne potrebe, socialno ozadje, spol in zanimanja. Ugotovila je, kako poučevati in vzgajati, pa tudi bivati z večjim žarom, lahkotneje, brez izgorevanja in stresa. Kar je ugotovila v praksi, je podkrepila z dognanji drugih strokovnjakov (psihologov, logopedov, zdravnikov, poslovnežev, profesorjev) in zapisala v svoji najnovejši knjigi »Srčni učitelj«. Prvi natis je pošel v treh mesecih in knjiga je že doživela ponatis.

Hvaležna za tako dober odziv bralcev in medijev, sprejema zdaj vabila na dogodke, kjer ključne stvari iz knjige podaja udeležencem, ti pa že sporočajo, da tehnike in orodja s pridom uporabljajo v svojem življenju in si z njimi lajšajo življenje in bogatijo odnose.

Gostili jo bomo tudi pri nas, na sproščenem klepetu se nam lahko pridružite v četrtek 23.1.2020.

Naslov predavanja Matjaža Holc med 18.45 in 20.00 : Odloči se zase, pravega sebe
Da bi lahko zaživeli svoje življenje, se moramo najprej otresti “svoje” preteklosti. Preteklost je tista, ki nas drži na mestu in preteklost je tista, ki nam ne dopušča napredka.
Srčno vabljeni na (aktivno) predavanje, kjer bo govora o zidovih, ki nas držijo na mestu. Predavanje ne bo teklo v smeri, kaj je sreča in kaj je ljubezen, ampak česa se je potrebno znebiti, da bi jo (večkrat) začutili. Vsak v globini sebe točno ve, kakšen je namen njegovega obstoja in samo vsak posameznik lahko pride do tja.
Pogovarjali se bomo o občutkih in ozaveščali vzorce, navade in načela, ki nas omejujejo. Dragi prijatelji, vse je mogoče.
Tukaj smo, da smo srečni POVABITE IN DELITE DOGODEK ŠE MED TISTE, KI JIH IMATE ZARES RADI. Skupaj je lažje Vstopnine ni Vabljeni vsi.
Na voljo bo tudi knjiga »Odloči se zase« po ceni 24.99€ Dress code: GA NI
Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja