Dogodki Poljčane - Oktober 2018

Mesec Oktober naj bi bil mesec varčevanja in s tem je povezano področje osebnih financ. Najbrž se strinjate z mano, da je v življenju pomembno področje osebnih financ. Zato sem se odločil, da povabim v Poljčane predavatelje, ki nam lahko na področju osebnih financ podajo različne informacije kako lahko to področje izboljšamo oz. ga bolje obvladamo. 

V oktobru 2018 bodo tako četrtki ob 17.30 uri namenjeni predavanjem na področju osebnih financ. 

Povabil sem predavatelje Ano Vezovišek, Sama Lubej, Petro Žagar in Marka Tomanič, za katere sem sam ocenil, da nam lahko vsak na svoj način podajo koristne informacije na področju osebnih financ. Ano, Sama in Markota sem že sam tudi poslušal na predavanjih, Petro pa sem spoznal in poslušal s pomočjo spletnih seminarjev. 

Seznam predavanj:

– četrtek 4.10.2018 ob 17.30 uri, Ana Vezovišek

– četrtek, 11.10.2018 ob 17.30 uri, Petra Žagar,

– četrtek 18.10.2018 ob 17.30 uri, Marko Tomanič

– četrtek 25.10.2018 ob 17.30 uri, Samo Lubej

 

Na vsa predavanja je VSTOP PROST in bodo potekala v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68. 

POSEBNO OBVESTILO za vse udeležence predavanj

Vsak udeleženec predavanj v oktobru, v kolikor se bo udeležil vseh štirih predavanj bo prejel zelo lepo nagrado, ki pa naj ostane presenečenje. Lahko vam samo povem, da se izplača biti prisoten na vseh predavanjih. Zakaj? Prvo ker boste bogatejši za novo znanje s področja osebnih financ, in drugo ker boste, v kolikor boste bili na vseh predavanjih prejeli res lepo nagrado, ki je v povezavi z osebnimi financami.

 

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja