Vsi udeleženci predavanj oz. dogodkov v Poljčanah bodo lahko sodelovali v nagradni igri, ki je organizirana v sklopu dogodkov v Poljčanah. Spodaj si lahko pogledate katere nagrade bodo na izbiro 🙂

Seznanite se s pravili nagradne igre in sodelujte.

Preberite si pravila nagradne igre

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je Ivan Jurgec s.p., Prvomajski trg 11, 2319 Poljčane (v nadaljevanju: organizator nagradne igre).

Kdo lahko sodeluje

V nagradni igri lahko sodelujejo samo fizične osebe, starejše od 18 let, katere bodo obiskale kateri koli dogodek – predavanje v letu 2018, ki je naveden na spletni strani www.dogodki-poljcane.eu in na dogodku samem izpolnila prijavnico za sodelovanje v nagradni igri.

Pravila sodelovanja

V nagradni igri in nagradnem žrebanju sodelujejo le udeleženci, ki bodo izpolnili naslednje pogoje:

 • sprejmejo pravila in pogoje nagradne igre

 • izpolnijo prijavnico za sodelovanje v nagradni igri na enem od dogodkov v Poljčanah – 2018

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri, vendar je vsak posameznik lahko ižreban samo enkrat in lahko prejme samo eno nagrado.    

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka v obdobju od 12.04.2018 do vključno 13.12.2018.

Nagrade (za podrobnosti klikni na posamezno nagrado)

  • masaža Lahkotnost življenja 40 minut – Reka življenja, Klavdija Polajžer s.p. v vrednosti 23 evrov,
  • knjiga Ameriški milijonarji so spregovorili, Petra Škarja v vrednosti 9,50 evra,
  • knjiga V treh mesecih do gospoda pravega, Katja Škrabar v vrednosti 10 evrov,
  • Darilni bon za striženje v vrednosti 20 evrov v frizerski hiši Anita v Poljčanah – Anita Cugmajster s.p.
  • knjiga Virusi Slovenije, Petra Škarja v vrednosti 7,70 evra,
  • Knjiga Najdi svojo srečo in mir, Petra Škarja v vrednosti 13,70 evrov
  • knjiga Osebna zgodba policista, Ivan Jurgec v vrednosti 19,71 evra,
  • knjiga Energijski napoj samo zate, Metka Podpečan v vrednosti 19,77 evra,
 • Refleksna masaža stopal, Polona Strašek Borko – Apolonia v vrednosti 35 evrov,
 • knjiga Deček s tatujem na srcu, Simon Mičić v vrednosti 34 evrov,
 • knjiga Anini finančni recepti, Ana Vezovišek v vrednosti 24,90 evra,
 • knjiga Bogati očka, revni očka – Robert Kiyosaki v vrednosti 24,90 evra,
 • knjiga Moja samopodoba je moja odločitev, Saša Einsiedler v vrednosti 23,70 evra,
 • knjiga Ljubezen v nevihti, Suzana Štraus v vrednosti 23,07 evra,
 • knjiga Zaslužek na internetu za začetnike v vrednosti 19,90 evra,
 • knjiga Ne boj se! Valerija Kutnjak v vrednosti 19,90 evra
 • knjiga Kljub vsemu rečem otroku DA, Jasna Colnarič v vrednosti 19,50 evra,
 • knjiga STRES, Odjebi!, Ivan Jurgec v vrednosti 19,31 evra,
 • Otroška knjiga Zverinice iz Smeholandije – Petra Kaltnekar Gaberc v vrednosti 10 evrov

Izplačilo nagrade v denarju ni možna. Organizator nagradne igre ni materialno, moralno ali kazensko odgovoren za kakršne koli posledice, ki izhajajo iz nagrade ali koriščenja nagrade. Nagrada ni prenosljiva.

Žrebanje

Nagrajenci bodo izžrebani 13.12.2018, po končanem zadnjem dogodku v sklopu organiziranih predavanj v Poljčanah, predvidoma ob 19.00 uri. Žrebanje bo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah, Bistriška cesta 68. Žrebanja se bodo lahko udeležili vsi sodelujoči. Prisotnost pri žrebanju ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Javno žrebanje bomo naredili zaradi tega, ker ne želimo, da bi kdo podvomil v to, da nagrade ne bi bile pošteno podeljene. Rezultati nagradne igre so dokončni in pritožba nanje ni možna.

Podelitev nagradne igre 

Nagrajenci bodo o nagradi, načinu in roku prevzema nagrade obveščeni osebno ob samem žrebanju ali po elektronski pošti oz. po telefonu, ki bo naveden na prijavnici na nagradno igro. 

Nagrajenci bodo nagrado prevzeli na samem dogodku 13.12.2018 v Poljčanah. V kolikor nagrajenca ne bo na dogodku, bo nagrajenec obveščen ter bo moral nagrado prevzeti do konca leta 2018. Z nagrajencem se bomo individualno dogovorili glede prevzema nagrade.

Denarno izplačilo nagrad ni mogoče, nagrada je prenosljiva na tretjo osebo, ni pa možna menjava nagrad, ki niso določena v Splošnih pogojih nagradne igre. Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrad in v zvezi s tem se strinjajo, da bodo v kolikor bo to potrebno, posredovali vse potrebne podatke. Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval (posredoval vseh zahtevanih podatkov v pisni obliki ali prek e-pošte) v roku 15 dni od prejema obvestila ali pa se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade. V tem primeru se ta nagrada ne podeli.

Vrednost glavne nagrade – 1. nagrade presega 42 EUR, zato je v skladu z določbami Zakona o dohodnini (ZDoh-2, Ur. l. RS, št. 117/2006 in nadaljnji) za nagrajenca potrebno plačati akontacijo dohodnine od prejete nagrade. Akontacijo dohodnine poravna organizator nagradne igre. Nagrajenec je dolžan posredovati svojo davčno številko v 15 dneh po žrebu, sicer ni upravičen do nagrade.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Organizator storitve se zavezuje, da osebnih podatkov sodelujočih, zbranih v tej nagradni igri, ne bo posredoval tretjim osebam in jih bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.  Udeleženec nagradne igre s svojim sodelovanjem podaja privolitev, da organizator, kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov udeležencev nagradne igre skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/2007 in nadaljnji).  Zbirka osebnih podatkov udeležencev nagradne igre obsega naslednje osebne podatke:

 • priimek in ime,
 • elektronski naslov,
 • telefonska številka,
 • naslov

Sodelujoči v nagradni igri dovoljujejo, da se njihovi osebni podatki zbirajo v bazi podatkov. Sodelujoči izrecno soglašajo, da lahko organizator (Ivan Jurgec s.p., Prvomajski trg 11, Poljčane) kot upravljavec osebnih podatkov tiste podatke, ki jih je od njih pridobil, samostojno in po lastni presoji obdeluje izključno za naslednje namene:

 • izvedba nagradne igre v vseh vidikih;
 • obveščanje nagrajencev o rezultatu žrebanja nagrajencev;
 • objava nagrajencev na spletni strani nagradne igre;
 • objava nagrajencev v e-poštnih sporočilih, ki bodo poslana z namenom obveščanja vsem sodelujočim
 • pošiljanje e-novic po e-pošti, predvidoma 1-krat do 2-krat mesečno;

Od prejemanja elektronske pošte se sodelujoči lahko kadarkoli odjavi na povezavi, ki je vedno objavljena v vsakem elektronskem sporočilu (Unsubscribe) ali tako, da lahko po elektronski pošti pošljejo e-sporočilo z besedo ODJAVA na ivanjurgec.sp@gmail.com.

Odgovornost 

Organizator nagradne igre ne odgovarja za kakršno koli posredno ali neposredno škodo, ki bi nastala zaradi prekinitve dostopa ali napak v delovanju spletne strani, kot tudi ne jamči za uspešnost uporabe teh spletnih strani.

Pritožbe 

Morebitna vprašanja ali reklamacije v zvezi z nagradno igro lahko sporočite na e-naslov organizatorja ivanjurgec.sp@gmail.com. Odločitev organizatorja nagradne igre o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro in pravili igre je dokončna in velja za vse sodelujoče. Pisni ugovori in vloge, ki niso v skladu s pravili nagradne igre, ne bodo upoštevani.

Končne določbe 

Organizator si pridržuje pravico, da kadarkoli podaljša nagradno igro, da v času trajanja nagradne igre, zaradi višje sile, zlorabe sistema ali drugega dejanja na katerega ne bo mogel vplivati, prekine nagradno igro in spremeni splošne pogoje, razveljavi posamezno nagradno igro in jo pod obstoječimi ali spremenjenimi pogoji prične ponovno ali se odloči, da bo nagradno igro prekinil in nagrade ne bodo podelil. Sodelujoči v nagradni igri se odpovedujejo kakršnim koli pravnim zahtevkom do organizatorja, posredno ali neposredno povezanih s sodelovanjem v nagradni igri.

V Poljčanah, 11.4.2018