Marko Tomanič - CASHFLOW

Marko Tomanič – CASHFLOW

Naslov predavanja : Kaj je prava finančna izobrazba (predstavitev igre CASFLOW)

Igra CASHFLOW® je namizna igra, ki je bila ustvarjena z namenom, da nas uči o zakonitostih upravljanja z denarjem, ki ga pozna le peščica ljudi. Ob igranju se ob prakticiranju nakupa in prodaje delnic, nepremičnin, poslov … na zabaven in preprost način učimo in prakticiramo delanje napak z igralnim denarjem, saj so ravno napake lahko naš najboljši učitelj. Zakaj bi tvegali lasten in težko prigaran denar, ko pa se danes imate možnost izogniti tveganju tako, da se učite in tvegate z igralnim denarjem ob igranju namizne igre CASHFLOW®. Igrajte igro CASHFLOW® in v svetu postanite sredstvo ter se izognite pasti, ki se imenuje podganja dirka.

V sami igri se nam pripetijo različne resnične življenjske okoliščine, s katerimi se ljudje vsakodnevno soočamo. Tako imamo možnost, da z uporabo igralnega denarja naredimo tisto, kar večina zaradi pomanjkanja finančne izobrazbe počne s svojim pravim in težko prigaranim denarjem. Po navadi ljudje le slepo zaupajo svoj denar različnim svetovalcem in prodajalcem, ki pa niso vlagatelji, temveč le zaposlene osebe, ki delajo za podjetja v finančni industriji in upajo ter molijo, da bo denar takrat, ko ga bodo potrebovali še vedno tam.

Pravi vlagatelji hočejo svoj denar nazaj takoj in ne šele čez nekaj časa in to vas ob igranju igre CASHLOW® tudi učimo. Igro CASHFLOW® so poimenovali tudi Monopoly® na steroidih vendar se od nje razlikuje, kar v nekaj pogledih. Ob večkratnem igranju igre CASHFLOW® boste znali izpolnjevati svoje osebno finančno poročilo, naučili se boste razlikovati med sredstvom in obveznostjo, razliko med investiranjem za denarni tok ali kapitalski dobiček, kako lahko s pomočjo dolgov in davkov pridete do več denarja in še veliko več. S pomočjo igre CASHFLOW® in naukov, ki jih uči, ter implementacijo pridobljenega znanja v resnični svet, je že veliko ljudi po vsem svetu doseglo finančno svobodo.

Igro CASHFLOW® sta ustvarila Robert in Kim Kiyosaki. Robert je najbolj poznan po knjigi Bogati očka, revni očka, ki je najbolje prodajana in brana knjiga o osebnih financah na svetu in je bila več let tudi na seznamu najboljših knjig revije New York Times.

Več o Robertu, Kim in njunih izdelkih za povečanje finančne pismenosti najdete na www.richdad.si.

Predavanje z igranjem in spoznavanjem igre CASHFLOW je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

V tem posnetku spodaj lahko na kratko spoznate Marka Tomaniča.

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja