Lili Knafelc in Maja Monrue

V četrtek 20.2.2020 ob 17.30 uri bo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68 predavanje Lili Knafelc in Maje Monrue – Vabljeni.
Naslov predavanja Lili Knafelc med 17.30 in 18.45 : Kako lahko postanete kreatorji svojega življenja?

Predstavljajte si, da se za vedno rešite stresa in vseh težkih izzivov. Je to v tem svetu sploh mogoče? Seveda je.

Ljudje imamo prirojeno sposobnost, da se obvarujemo pred stresom, depresijo, izgorelostjo, travmami, strahovi, boleznimi… pred čemerkoli!

Kot otroci smo vsi bili v t.i. theta oziroma hipnotičnem stanju. Dobesedno smo vse preslikali v svojo podzavest in verjeli, da nismo dovolj, da si ne zaslužimo, da je svet težek in da je vse treba delati trdo. Na podlagi vseh teh negativnih programov smo res težko ustvarjali svoje življenje. In kot odrasli smo naenkrat spoznali, da pa vendarle življenje ni takšno, kot smo si želeli.

Ampak to lahko spremenite za vedno! iz svoje podzavesti lahko odpravite vse negativne programe in ustvarite nove, ki bodo služili vam v prid. Vaši možgani imajo sposobnost reprogramiranja.

Na podlagi znanstvenih dognanj nevroznanosti in epigenetike o reprogramiranju uma, sem razvila edinstveno metodo Theta Healing Intensive na sistemu Tesla s Schumannovo frekvenco. Na tem regeneracijskem sistemu zlahka dosežemo theta stanje možganskega valovanja in s pomočjo transformacijske hipnoterapije vstopimo v svojo podzavest, brez da bi morali za to trenirati z raznimi meditacijami. Ter v slabe pol ure odpravimo strahove, omejujoča prepričanja, zamere, žalost, stres,…

S svojo metodo pomagam vsem tistim, ki želijo popolnoma spremeniti svoje življenje, aktivirati svojo zdravilno inteligenco in se osvoboditi vseh omejitev, ki jih zadržujejo od njihovega najvišjega potenciala.

Vse kar svetujem in učim, izhaja iz sodobnih znanstvenih spoznanj o nadnaravnih sposobnostih našega telesa in moje izkušnje, ko sem sama dosegla resničen čudež in uresničila vse, kar je bilo na videz nemogoče – popolno zdravje in srečo. In lahko pomagam tudi vam. Da se dvignete nad vsemi vplivi, nad stresom, preobremenjenostjo in doživite resnično svobodo.

Kdor me še ne pozna, sem Lili Knafelc in ljudje me poznajo kot osebo, ki navdihuje s svojim nalezljivim veseljem do življenja. Po izobrazbi sem magistrica pedagoških znanosti, z večletnimi izkušnjami na področju psihologije, poučevanja in izobraževanja. Lastna ozdravitev težke bolezni mi je osmislila življenje ter mi dala nova spoznanja, da nismo žrtve usode, genetike, stresa, in vseh drugih vplivov, temveč imamo sposobnost, da vstopimo v katerikoli del svojih možganov, in jih spremenimo tako, da postanemo resnično srečni, zdravi, močni in svobodni.

Tudi vi lahko postanete najmočnejši kreator svojega življenja. Pomagam vam lahko, da že končno postanete ta oseba. Vaše življenje lahko spremenite v trenutku!

Vabljeni na predavanje, da odkrijete, kakšne sposobnosti so v vas in kako lahko dosežete raj na zemlji.

Naslov predavanja Maje Monrue med 18.45 in 20.00 : F.A.Y.N. IZKUŠNJA – Iskanje sreče, ki se skriva v nas

ZA TRENUTEK POZABITE NA DENAR. KAJ JE TISTO, KAR VAS RESNIČNO OSREČUJE?

Zdaj, je čas, da začnete zares živeti!

Ste se kdaj vprašali, kaj je tisto, v čemer res najbolj uživate? Ste kdaj pomislili, kje se skriva sreča v vsakodnevnem življenju, če torej ne izven nas?

Na delavnici F.A.Y.N. se bomo imeli predvsem fajn na vse možne načine. Sprostili se bomo, klepetali o življenju in uživali ob gurmanski hrani, dobri glasbi in nepozabnih doživetjih znotraj nas. To je delavnica, na kateri ne boste slišali nič novega, pa vendar boste na koncu odšli polni novih občutkov in spoznanj.

S projektom F.A.Y.N. želim dvigniti kakovost življenja ljudi in jim pomagati, da spet najdejo veselje do življenja, da odkrijejo lastne kapacitete, da se spomnijo svojih sposobnosti, predvsem pa, da ugotovijo, kaj jih resnično in iskreno osrečuje in kaj jim preprečuje, da bi v resnici tako (za)živeli svoj vsakdan.

Maja Monrue, intuitivna pisateljica in ljubiteljica življenja

Projekt je zasnovan s sloganom Freedom is Awakening Yourself Now = F.A.Y.N.
(v prevodu: Svoboda je prebujanje sebe. Zdaj.). Dobrodošli!

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

 

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja