TEMA PREDAVANJA :
KAKO POSTAVITI ZDRAVE MEJE V ODNOSU

Katja Škrabar
Podnaslov oz. rdeča nit predavanja: Kako bi se odločala, če bi se imela rada in kakšni bi bili moji postopki, če bi se odločala samo s svojo glavo? 
Vodja programa sem Katja Škrabar, ki ne pristajam več na naučene programe v naših glavah. Začela sem uporabljati zdravo kmečko pamet, ki jo imamo vsi, a se kdaj pa kdaj skrije. Mene je srečala po 40. letu… 14. januarja 2016 je izšla moja knjiga Sem to res JAZ?, 30. novembra 2017 je izšla moja druga knjiga V treh mesecih do Gospoda Pravega?. Verjamem v Ljubezen in spoštovanje. Verjamem v pravljice in močno verjamem v realnost. Ne morem biti vsem všeč. Nič ni narobe, če mi nekdo ni všeč. Ljudje vstopajo in izstopajo iz mojega življenja. Pravico imam postaviti meje in živeti svoj partnerski odnos. Kako bi se odločala, če bi se imela rada in kakšni bi bili moji postopki, če bi se odločala samo s svojo glavo? Ampak preden bi rešila vsa ta svoja skrita in v najgloblje predalčke svoje podzavesti potisnjena prepričanja, bi bilo eno življenje verjetno premalo. Zato je smiselno, da stopim v dogajanje že sedaj. Da se prepustim, sprejmem, Ljubim, sem razočarana ali pa srečna in zadovoljna. Vse se lahko zgodi. In VEDNO se moram zavedati, da bom preživela. Veliko se ukvarjam z ženskami, ki si želijo spoznati partnerja. Kako težko je zapustiti odnos, čeprav “ne deluje”, kako se naučiti ponovno zaupati, kako naj obnovim odnos, ki je zaspal”,… In še in še. Na našem predavanju se bom dotaknila več tem. Veselim se srečanja z vami!
Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane.
 
Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora. Zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca, kjer zapišite v sporočilu, da se prijavljate na predavanje Katja Škrabar.
Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja