Jasmina Kandorfer

Jasmina Kandorfer

Naslov predavanja : Kako se omejujemo in kako lahko izpolnimo svoj polni potencial zdravja in obilja.

Voditeljica oddaje Klepet ob kavi, Jasmina Kandorfer je svobodna raziskovalka, svetovna popotnica, avtorica knjig, lastnica blagovne znamke Klepet ob kavi, ki je v petih sezonah gostila tisoče gostov, obiskala stotine modrecev po vsem svetu in se učila direktno od njih. Preko različnih znanj in izkušenj je ugotovila največje ovire pri razvijanju lastnega polnega potenciala, pa tudi tehnike in modrosti kako jih preseči.

Obstaja namreč način razvoja, osebnostne rasti, ki okrepi tako zdravje, odnose, kariero, poslanstvo, tudi uspeh v obliki denarja. To bo z vami delila na predavanju, ki se bo zgodilo kmalu po njenem povratku iz potovanja po Keniji in Tanzaniji, kjer se je učila tudi od masajev.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

V spodnjem posnetku lahko spoznate Jasmino Kandorfer in zelo vam priporočam, da obiščete spletno stran www.klepetobkavi.si in Youtube kanal oddaje Klepet ob kavi, kjer so res koristne informacije za izboljšavo našega življenja.

Tudi sam sem imel to možnost, da sem gostil v oddaji Klepet ob kavi in sicer kar dvakrat. Spodaj si lahko pogledate oba videoposnetka v kolikor želite.

Kategorije: Predavatelji

2 Komentarja

Erika · 7. januar, 2019 ob 11:03

Prijava na predavanje Jasmine Kandorfer

Zorica Šket · 7. januar, 2019 ob 12:37

Spoštovani,

prijavljam se na predavanje Jasmine Kandorfer.

Hvala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja