Izobraževalna Delavnica 29.9.2018 (Nataša Kogoj, Neža Mandl, Nejc Krumpačnik)

Predavanja bodo med 09.00 in 13.30 uro s krajšim premorom in sicer 1. tema Kako s pomočjo spleta do večje prepoznavnosti in novih strank v družbi Nejca Krumpačnik in Neže Mandl in 2. tema – Veščine Nevrolingvističnega programiranja (NLP) v prodaji v družbi Nataše Kogoj.

Komu so predavanja namenjena :

– podjetnikom in osebam, ki razmišljajo o ustanovitvi podjetja ter drugim, ki bi si želeli pridobiti znanja s področja Internetnega marketinga in Nevrolingvističnega programiranja (NLP) ter prodaje.

1. TEMA

Ustanovitelja prvega slovenskega spletnega portala za motivacijo Motiviran.si in agencije za marketing in spletne rešitve Linking bosta predavala o tem, kako izkoristiti brezmejne priložnosti, ki jih ponuja splet. V strnjenem predavanju bova predstavila nekaj konkretnih nasvetov, ki jih lahko takoj implementirate v prakso in vam zastavila vprašanja, ki vam bodo pomagala vaš posel popeljati na višjo raven. 

Če v spletu prepoznate veliko priložnost, pa je ne znate povsem izkoristiti vljudno vabljeni na predavanje in spoznajte Nejca in Nežo. Na voljo vam bosta tudi za konkretna vprašanja, vezana na posel in diskusijo.

2. TEMA

Nataša Kogoj vam bo predstavila veščine Nevrolingvističnega programiranja (NLP) v prodaji. 

Po mnenju Jordana Belforda (resnični volk iz Wall streeta) je nujno, da začnemo uporabljati svoj nezavedni um, če želimo biti zares uspešni v prodaji.

Tako se bomo na naši delavnici spoznavali ravno z našim notranjim svetom, ki nas podpira ali omejuje v naših odločitvah, pri sklepanju poslov ali pri ustvarjanju stika s stranko. Tako se bomo v našem druženju

– dotaknili naših prepričanj (naredili bomo tudi kakšno vajo/tehniko)
– spoznali kako poteka komunikacija in kako doseči win win izid
– spoznali bomo 5 korakov do samo-motivacije

Psihologija danes je NLP opisala kot: “Najmočnejše sredstvo za spremembe v 21. stoletju!”

In če želimo biti res odlični prodajalci ali podjetniki, se moramo naučiti prilagajati na spremembe, ki so edina stalnica v našem življenju.

Delavnico bom vodila:
Nataša Kogoj, licenčni NLP trener in coach, DreamBuilder coach, avtorica knjižne uspešnice Vožnja v svobodo.

Delavnica je BREZPLAČNA in bo potekala v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cest 68, Poljčane.

Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora. Zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca, kjer zapišite v sporočilu, da se prijavljate na Izobraževalno delavnico 29.9.2018.

Spoznajte Nejca in Nežo v spodnjem posnetku
Spoznajte Natašo in NLP v spodnjem posnetku
Kategorije: Dogodki 2018

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja