David Hriberski Poljčane

David Hriberski

Naslov predavanja : Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš.

David Hriberski deli svoje znanje, inspiracijo in izkušnje na predavanjih, delavnicah, ki jih organizira, in z različnimi motivacijskimi videi. Poleg vseh dosežkov, tako v poslovnem kot osebnem življenju, je napisal tudi knjigo z naslovom Tvoja zgodba je večja, kot si ti misliš, s katero navdihuje življenja mnogih. Knjiga je polna koristnih informacij. Knjigo o uspehu je napisal zato, da bi tudi nas spodbudil in nam dal vedeti, da lahko postanemo, kar si želimo, če v to vložimo veliko truda, volje, časa in zbranosti. Njegove spodbudne besedo so, da moramo vedno verjeti v svojo zgodbo in se nikoli ne smemo poniževati, saj če se delamo ponižne in majhne, ne služimo svetu. Svoj potencial moramo izkoristiti v celoti. Po njegovem mnenju vsak človek v sebi skriva potencial za nekaj več, zato se nam zdi prav, da si preberete njegovo knjigo in dobite navdih, da tudi sami nekaj naredite iz sebe. Pomembno je, da David Hriberski svoje zgodbe ne skriva v sebi, pač pa jo želi deliti s svetom. Prav tako menimo, da bi morali tudi vi zbrati pogum in izkoristiti vse, kar vam življenje ponuja.

Njegov moto je: JUST DO IT in večkrat v življenju reci YES in nikoli ne zahtevaj od drugih tistega, česar nisi naredil sam.

V prostem času rad hodi v hribe in preživlja čas s punco Sonjo in psičko Lajko. Obožuje potovanja, seminarje za osebni in poslovni razvoj ter branje knjig.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

Spoznajte Davida Hriberski bolje ter obiščite njegovo spletno stran www.davidhriberski.com.

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja