TEMA PREDAVANJA : KAKO SVOJE FINANCE SPRAVITI V RED

Ana Vezovišek
Ko je govora o denarju, kaj hitro ostanemo brez besed … Pa ne zato, da ne bi imeli kaj povedati, temveč zato, ker je o denarju tako zelo težko govoriti … Zakaj je tako? Ker je to nekaj zelo osebnega, nekaj, po čemer naj bi se merila naša »vrednost« ali bolje uspeh. A škoda, da je tako … Denar ni merilo uspešnosti. 
 
Marsikdo je lahko uspešen v poslovnem okolju, ima nadpovprečne prihodke, pa ima v resnici finančne težave. A za te težave vedo le redki, saj je slika navzven popolnoma drugačna, kot je tista navznoter. In zato je zelo pomembno, da ne gledamo na to, kaj imajo drugi, koliko zaslužijo drugi, kaj bi bilo, če … itn., temveč se danes ozremo vase in pogledamo, kaj moramo narediti, da bodo naši finančni temelji kar se da trdni in da bomo tako pripravljeni na rast. 
 
In kako finance spraviti v red? To nam bo na predavanju povedala Ana Vezovišek, mag., specialistka za financiranje in osebni proračun, predavateljica, avtorica do danes več kot 400 prispevkov v medijih, avtorica razprodane knjižne uspešnice Na pomoč! Kako naj ravnam z denarjem ter nove knjige Anini finančni recepti – za dobro finančno kondicijo. 
 
Kot sama pravi: Teorije je dovolj in jo bolj ali manj vsi poznamo. Čas je za prakso!

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane.


Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora. Zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca, kjer zapišite v sporočilu, da se prijavljate na predavanje Ane Vezovišek.

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja