Aleš Kramolc

Naslov predavanja : Vozim skozi življenje
Aleš Kramolc, 29 letnik, ki  pri rosnih sedemnajstih letih doživi prometno nesrečo ki mu je življenje obrnila na glavo. Danes pa športnik, podjetnik in najpomembneje, zelo zadovoljna oseba. V predavanju in istoimenski knjigi VOZIM SKOZI ŽIVLJENJE predstavi svojo zgodbo, na trenutke na boleče iskren način, a vendar s konstantno prisotnim pozitivizmom, veseljem do življenja ter svojevrstnim humorjem.
Zgodba je namenjena vsem mladostnikom, ki se soočajo z izzivi ki jih to čudovito obdobje življenja nudi. Ter njihovim staršem, saj poleg Aleševe zgodbe v knjigi najdemo tudi, praktične nasvete mag. Sanje Kranjc, strokovnjakinje na področju družinske in mladostniške terapije. V zgodbi pa se lahko najde prav vsakdo, ki se v življenju sooča s kakršnimikoli izzivi in težavami ali pa preprosto želi malo motivacije in prijetnega branja.
Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.
V tem posnetku spodaj lahko na kratko spoznate Aleša Kramolca.
Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja