Aleksandra Kelc Poljčane

Aleksandra Kelc

Naslov predavanja : Razvijajte svojo osebnost

Ste se že kdaj vprašali, če bi lahko vsaj malo zmanjšali stres? In, kaj naj naredim, da me ne bi bilo tako strah? Kako naj se zaščitim, ko nekdo zelo pritiska name? Ali preveč rad/a ugodim in se prilagajam drugim? Težko rečem ne, čeprav tisto, kar sem potrdil/a ni v skladu z mano? In kako naj se naučim sprejemanja, ko pa je v mojem življenju toliko izzivov?

Ta vprašanja so namenjena naši osebnosti. Ko smo pripravljeni svojo osebnost razvijati in se učiti, pričnemo korak za korakom odstranjevati svoje omejitve.

Aleksandra S. Kelc je rojena leta 1965, po poklicu je grafična oblikovalka in dela kot učiteljica za osebni razvoj. Življenje dojema kot simbolist, saj v stvareh, ljudeh, naravi, čustvih, mislih in sanjah zmeraj opazuje simbolno sporočilo. Vizualizacijske sposobnosti ji pomagajo prepoznati sporočila v obliki notranjih slik. Od leta 2006 prireja delavnice za osebni razvoj in nudi individualno pomoč ljudem, ki se znajdejo v življenjskih izzivih. Pri svojem svetovalnem delu uporablja metodo Phyllis Krystal, za katero se je šolala in pridobila certifikat pri avtorici osebno. 2014 je izdala knjigo »Ne mislim samo ljubim«, ki je izšla tudi v Ameriki pod naslovom »Don’t think, just love«.

Na delavnici bomo pogledali, kje so naše omejitve in naučila vas bom, kako lahko gremo naprej. Predstavila vam bom vizualizacijske vaje, ki so preprosti simboli metode Phyllis Krystal, namenjene našim izzivom v vsakdanjem življenju.

Predavanje je BREZPLAČNO in bo potekalo v prostorih Razvojnega centra narave v Poljčanah na naslovu Bistriška cesta 68, Poljčane. Število mest je omejeno – zaradi velikosti prostora, zato vam predlagamo čimprejšnjo prijavo s pomočjo spodnjega obrazca.

Poglejte si spodnji video in spoznajte Aleksandro Kelc.

Obiščite spletno stran Aleksandra Kelc in jo bolje spoznajte : www.aleksandrakelc.si

 

Kategorije: Predavatelji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja